Wednesday, December 15, 2010

::Award untuk sahabat~::

Assalamualaikum..
syukur alhamdulillah..ramai yang sudi follow saya walaupun entry saya tak seberapa..
terima kasih sangat-sangat ye..
saya harap entry saya sedikit sebanyak dapat membantu rakan-rakan sekalian..
jadi..saya nak bagi award kepada anda semua yang sudi follow saya..
saya harap kalian semua dapat la terima award saya yang tak seberapa ni..
saya harap saya akan dapat terus membantu rakan-rakan semua walaupun ianya sedikit..
simpan bek-bek ye award ni..
masyeh semua..sekian saje..
Assalamualaikum~


p/s:buat sendiri ni..1st award agi..hukhuk www.tips-fb.com

35 comments:

eVy-D-YaNa said...

ok, dah amek dan dah publish!~ :)


Talk of A Soul

thanks ya~

Fiqah Alias said...

nak3...nnt satg fiqah amik yer..huhu..excited plak aih kt cni..heee~ sorilaa..fiqah mmg suker award2 nie..hehe...

gHadiSZ said...

nak amek cmner...hahaha...sy bru lg dlm blog nih..sila bg tunjuk ajar ek.

mi.yu said...

jdk follower pun dpt award. syokkk! :)

dak DEBAB said...

saya da amik... terima kasih.. hoyeh2..

hikmah said...

thnks kim..! hoho..

A.D.A.M. said...

Terima kasih bro! =D

nur dhiya' aida said...

bkal amik ^^ :)

Hey, Im Alyah. said...

sudah ambil :)

http://alyaabakar.blogspot.com/2010/12/award-untuk-sahabat.html

NadiRah said...

dah rembat..
nak cek??
hehehe..
sila ke link ini..

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2010/12/award-pilihan-hati.html

syed cinta semua said...

cam sdap je award ni...nk amek r...hahaha

nur intan hazirah said...

tq,,....anda telah di tag oleh saya...sila melawat...:)

.::: Princess MOMOY :::. said...

hehe...momoy amik
thx yer =)

Jangan luper vote No. 382 --- pilihan 10
Much thx
Undi No. 382 sekarang!!

zureen said...

hihi.. zureen ambik! order laa sushi banyak2.. haha

Novelgurl said...

thnkz =)

sarah abadan said...

thanx! nanti sy buat entry k! :D

Wan85 said...

thanks, aku da amik dan publish dah
http://wanwidget.com

Mizz Dayana said...

wah! dah 600+++. tahniah. :)

Amyna said...

Okehhh.. terima kasih,jap g myna publish ya.. Hepy blogging^_^

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

wahhh.. pandainyerrr buat sendiri..

SHA said...

Tahniah...saya da publish award awak...terima kasih

m i r a f i q a said...

baiknya ;) THANKS!

S..U..D..@..I..S said...

makasih byk ..thniah award cntik tu..

AngahSayang2314 said...

wahhhh bagi pada angah yerrrr terima kasih banyakkkkkkkkk nanti angah buat yer....

i am S!L4H.. said...

terime kasih..........
kasih terime..hakhak

Aimi Razman said...

terima kc :))))))

Seri Bahasa said...

seri datang ambil award. terimakasih, senang hati seri takde tag2 takde soalan.

lavender harum wangi said...

ngeeee.. thnx :D

Lis Amir said...

skrg jgak jd follower. nak award pye pasal. lol :P

Cempakamelati said...

Terim akasih banyak-banyak.

atOn said...

wah!! cmne nak amek??
ingat nk letak dalam almari kaca..
hehehe..thanx~ =)

atOn said...

award kamu di sini!! =)

http://atonisaton.blogspot.com/2010/12/dari-sahabat-untuk-sahabat.html

YUL said...

aduit. belum amek lg, jap2 buat entry jap k. hee

Faarihin said...

wah... award yang menarik.. nak2.. tapi saya simpan di sini dulu lah.. hehehe...

manna_salwa said...

award untuk follower pertama xde ke?

nak yg spesel~!

huhuk~

demand.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...