Saturday, August 20, 2011

::blog pilihan saya ialah..::


1.http://www.sunahsukasakura.com
Banyak bekerjasama dengan saya..pernah jadi juri salah satu segmen yang saya anjurkan...entry beliau juga menarik dan antara blog yang wajib singgah...=) beliau juga banyak menulis mengenai agama..sangat bagus..


2.http://gula-gulapelangi.blogspot.com
Blog yang simple dan sedap mata memandang..bakal cikgu macam saya dan rajin update blog..rajin menyertai segmen yang saya anjurkan..beliau pandai menulis dan mempunyai bakat untuk membuat novel...=)


3.http://pinkexia.blogspot.com/
Blogger kedah..beliau rajin join segmen saya...beliau juga rajin update blog beliau..kan korie kan?hehe...


4.http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/
Blog yang berinformasi..banyak membincangkan isu-isu agama..kadang-kadang kita perlu blog yang sebegini..jangan terlalu banyak donia..blog inilah yang dicari...huu

5.http://simatapanda.blogspot.com/
Kawan baik saya dalam dunia blog..beliau rajin join segmen dan singgah ke blog saya...beliau janji nak belanje saya...hehe.jangan buat-buat lupe ye...


6.http://cekedismanis.blogspot.com
Dulu rajin komen di blog saya...tapi sekarang entah ke mana menghilang..maybe busy kot..anak dah bertambah..hehe..dah kawen ke?den memandai je ni..


7.http://kenanganseketika.blogspot.com/
Baru kenal dengan beliau..beliau banyak menulis mengenai agama..walaupun panjang-panjang entrynya tapi akan tetap ku gagahkan diri untuk menghabiskannya...hehe..banyak pengetahuan agama yang saya perolehi disini...


8.http://alyaeyanaqaisara.blogspot.com/
Antara blogger yang sedang meningkat naik pada zaman ini..cepat sangat naiknya..beliau banyak menganjurkan GA dan menjanjikan hadiah-hadiah yang menarik...nak hadiah join la!hehe..


9.http://heartylolipop.blogspot.com/
Banyak kali dah singgah bog ni..penyampaian yang menarik dan blog beliau kemas..sedap mata memandang..jangan pandang tempat lain sudah...=P


10.http://salimharmanain.blogspot.com/
satu-satunya blogger lelaki yang dipilih..beliau rajin mengupdate blog..banyak informasi yang boleh diperolehi daripada blog ni..teruskan menulis ye!chaiyok!

p/s:ramai den tak kenal la..hukhuk www.tips-fb.com

18 comments:

Iffah Afeefah said...

erkkk ade bakat ke?

takde la

huargh ngis guling2 sini lak

el-janna said...

mereka mmg best pun^^

[fArAh aLiAs] said...

awak dlm kisah farah alias

http://coretanharapan.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Muslimah Optimis said...

eh.. terima kasih sebab menjadikan Laman Muslimah Optimis sebagai pilihan hati.. :-)

Nur Eyda said...

ehem3x! thanx!...hehee...xpenah lupe nak blnjer tuh...tapi tak koje lagi...ti dah koje...akan tertunai la janji itu...hik3....

Fad said...

salam dan hai...awak terpilih..nak tau kenapa?jom cek..hehe

http://dilamin.blogspot.com/2011/08/mempersembahkanblog-pilihan-cikgu-fad.html

Fad said...

follow sini tau..:)

Fad said...

follow sini..:)

☀ Izzaty Hedry☀ said...

heek3.. ada y persan ya zaty tk koment..;P...btol 2 zaty bzy skit ..skrg ni bru boleh aktif blik...

anak pun dah besaq dh ... so boleh kmnet2 dh ..hehehhe..

p/s;- jom join segmen kad rya dri zaty ...^.^

Run Away said...

salam kenal...dari BA..dtg sini..selamat hari raya...;d

Bunga said...

Assalamualaikum,
Tahniah, blog anda menjadi blog pilihan saya :)

Sunah Sakura said...

ehehe..terima kasih hakim pilih blog saya.. gembira dapat bekerjasama dengan hakim.. :)

K O R I E said...

ok.lps ni xnak join segmen pilihan hati dah..

haha..
xdalah.. ur segmen menjadi pilihan hati korie.. so sbb tu join ^^

Nur Eyda said...

Anda blog pilihan saya

http://simatapanda.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

K O R I E said...

korie berkenan dengan blog ni
kenapa ek?


http://pinkexia.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah-mereka-ini.html

tologlah baca.. penat korie menaip ok..

Norsa'adah Ahmad said...

http://mindasegarku.blogspot.com/2011/08/blog-pilihan-saya-ialah.html

Nuur mutiara said...

Erk entry panjang sgt eh >,< ok2 cuba dipendekkan lepas ni..terima kasih :)

Nuur mutiara said...

Erk entry panjang sgt eh >,< ok2 cuba dipendekkan lepas ni..terima kasih :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...