Thursday, February 10, 2011

::dua kempen besar::

Assalamualaikum..
hari ni saya nak buat dua kempen yang sangat besar..ini merupakan tanggungjawab kita sebagai umat Islam..
saya harap dua kempen ini akan mendapat sambutan dari rakan blogger sekalian..amin~

kempen pertama

kempen ini diajurkan oleh cik sunah suka sakura..nak info lanjut sila click (sini)

kempen kedua

"SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA,SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTINE DAY"

kempen kedua ni dianjurkan oleh saya..jika nak join mudah sahaja..
1.buat satu entry khas untuk kempen ini..
2.pastikan banner ini ada pada entry tersebut..
3.letakkan link entry anda di ruangan komen saya..tujuannya hanya mahu melihat berapa ramai yang join..
4.pastikan ayat ini ada di bawah banner "SAYA SAYANG SAUDARA SEISLAM SAYA,SAYA CINTA RASULULLAH DAN SAYA TAK AKAN SAMBUT VALENTINE DAY"..(wajib)
5.kempen ini akan dijalankan sehingga 15 Februari 2011..
6.ajak rakan blogger yang lain..

tujuan kempen ini adalah untuk kita mengingati Rasulullah yang tercinta..disamping itu, kite bersama-sama memboikot valentime day..pada hari valentine inilah dimana saudara seIslam kita ramai yang syahid..kalau kita sedar..valentine day ini jatuh pada tanggal 14 Februari manakala Maulidul Rasul adalah pada 15 Februari..cube kita lihat,hari yang mana lebih mendapat sambutan di negara kita..

p/s:nak buat dua-dua lagi bagus!
www.tips-fb.com

67 comments:

liyanaziz said...

x pernah celebrate valentine day.. =)

NURUL NADIAH MAMAT said...

dah wat....

http://nurulnadiahmamat.blogspot.com/2011/02/jom-sertai-kempen-ini.html

al_hakim said...

ye..maybe kita tak pna celebrate..tp bagaimana saudara seIslam kita yg lain?...

tyka said...

http://tyka89.blogspot.com/2011/02/anti-valentine.html

Ema said...

sokong kempen nie!!

Ema said...

http://ema-mel0dy.blogspot.com/2011/02/kempen.html

Sunah Mohammad said...

good! :)) buat dua-dua pun boleh~~ hehe

haysaku (",) said...

tanx 4 d info :)

Cik Leen said...

cik leen pun tak layan valentine.hiks mari berkempen (!)


http://leenismail.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

Amirchip said...

nice kempen yang kamu buat...

http://amirchip.blogspot.com/2011/02/kempen.html

tq..

asma :) said...

http://katakosong.blogspot.com

Joined && support :)

Sunah Mohammad said...

saya join gak ni~ http://www.sunahsukasakura.com/2011/02/maafkan-kami-rasulullah.html

Fariq said...

hampir terlupa nak submit link

http://www.fariqscorpio.com/2011/02/kempen-tak-sambut-valentine-day.html

NuReLLe said...

joined!!

http://nurelleohnurelle.blogspot.com/2011/02/kempen-kaseh-sayang.html

Idy said...

dah join sama.. :D

hidayahmohdsalleh.blogspot.com

Cik bEe said...

http://celotehcikbee.blogspot.com/2011/02/kempen-tak-sambut-valentine-day.html

marish sha said...

sha dah join, tp tak baca yg kena submit link

nah ,
http://marishaa.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

Do Re Mi Fa So La Ti Do said...

support!

http://kenamimpidulu.blogspot.com/2011/02/kempen-tok-pilihan-raya-eh-bukan-kempen.html

Hazmin said...

saya sudah berkempen

http://bloghazmin.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen-untuk-kebaikan.html

-✿ Ayu ✿- said...

ayu pun nk berkempen

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/02/kempen-no-valentine-day.html

Mainur Hasnah said...

http://chummycliche.blogspot.com/2011/02/jom-join-kempen-14-vs-15-feb.html

... said...

as salam..
saya turut serta ;)


http://fadzli-rt.blogspot.com

syuwai said...

nak join kempen ni ^^

http://syuwaistory.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

faizahfyn said...

join berkempen :)

http://faizahfyn.blogspot.com/2011/02/kempen-jangan-sambut-valentines-day.html

garfield88_aini said...

http://garfield88aini.blogspot.com/2011/02/jom-join-2-kempen-besar-nie.html

eyqasara said...

saya join kempen awak... ;)

http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/02/prophet-muhammads-birthday-kempen.html

Nur PeNyaYaNG said...

http://nurpenyayang.blogspot.com/2011/02/kempen-tak-sambut-valentine.html

join juga...

mohd zhafri said...

den support

http://zaft3.blogspot.com/2011/02/14-bukan-pilihan-ku-15-pilihan-ku.html

YaQuut @ Firdaus said...

Assalamualaikum ukhti, saya pertama kali join kempen di blog. Bagus usaha enti dan sahabat2. Moga Allah terima usaha kecil ini.
http://pearlyaquut.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

~...AmALinA....~ said...

sy pon join http://aremelyna.blogspot.com/2011/02/saya-cintakan-rasulullah-saw.html

ayushida said...

Assalamualaikum, semog kempen ini diberkati...

http://ayurashidah.blogspot.com/2011/02/kempen-penting-umat-islam.html

din said...

smesti mnyokong!!

http://akubersuara.blogspot.com/2011/02/meh-brkempen.html

Penjejak Mimpi said...

as-salam

saye da joint..

http://penjejak-mimpi.blogspot.com/2011/02/saya-sayang-saudara-seislam-sayasaya.html

bun said...

http://blueberrybun185.blogspot.com/2011/02/jom-berkempen.html

JOM MERIAHKAN SAMBUTAN MAULIDUL RASUL

nur intan hazirah said...

DAH JOIN JUGA http://kehidupanitudrama.blogspot.com/2011/02/perlu-ke-sambut.html

mary ann ;) said...

saya join kempen yg bagus nie..
sudi2 lah usha ek ;)

http://mynameismryna.blogspot.com/2011/02/kempen-14-feb-vs-15-feb.html

Salfiza said...

salam...sy join jgk kempen ni

http://salfiza.blogspot.com/2011/02/kempen-kami-sayang-rasulullah.html

budak-budak said...

saya join..
http://eydastarz.blogspot.com/2011/02/kempen.html

CahayaCintaIlahi said...

salam
cahaya da join

http://wwwcahayacintailahi.blogspot.com/2011/02/mari-kita-melibatkan-diri-dalam-dua.html

Azza Firza said...

done !

http://zaza96.blogspot.com/2011/02/kempen-ada-apa-dengan-14-15-febuari.html

nurul hanini said...

JOIN!

http://fluffyninie.blogspot.com/2011/02/hari-kekasih-vs-maulidur-rasul.html

najwa said...

mari kita berkempen !! :DD

http://najwaothman.blogspot.com/2011/02/kami-tak-sambut-hari-valentine.html

Sunah Mohammad said...

hakim, ni ade sorang yang join letak link kat blog saya...

http://www.ibnujamil.com/2011/02/nabi-muhammad-lahir-di-daerah.html

Kisah Sufi said...

JOIN UR CAMPAIGN..

http://kisah-sufi.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

♥yaya budak suka embun♥ said...

yaya dah buat

http://embunmenitis-yaya.blogspot.com/2011/02/say-no-to-valentines-day-for-all.html

kasturi jiwa said...

assalamualaikum..

http://kasturijiwa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-kempen.html

syukran~ =)

HAJAR hasan said...

saya berkempen.jemput baca

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/saya-sayang-saudara-seislam-sayasaya.html

Mia.lurve said...

mia sokong jugak...

http://mialurveff.blogspot.com/2011/02/kempen-14-februari-15-februari.html

Musafir Sang Dhaif said...

assalamualaikum..

kempen yang bagus dan menarik.. izinkan saya sertai..

ini link saya

http://musafirsidhaif.blogspot.com/2011/02/katakan-tidak-kepada-valentine-day.html

intan suraya said...

join sama!
http://intan7-sempoi.blogspot.com/2011/02/jom-berkempen.html

skycatcherz said...

Join2. x usah la sambut valentine day tuh. baik buat benda lain lagi bagus

http://skycatcherz.blogspot.com/2011/02/kempen-say-no-to-valentine-day.html

picairin said...

Assalamu'alaikum..join ur campaign... =)
my link..
http://robotzsophisticated.blogspot.com/2011/02/support-campaign-brought-by-my-cute.html

dont hesitate to visit mine...=)

salam ukhuwah...=)

zetty said...

buat gak.
http://zettyssecret.blogspot.com/2011/02/kami-tak-sambut-valentines-day.html

:)

manna_salwa said...

salam..

http://pendambarahmat.blogspot.com/2011/02/buah-hati-baru-3-hari-lagi-kempen.html

(^_^)

asyifa said...

saya da join...
http://asyifamustaffa.blogspot.com/

puan nina said...

sy join

http://puannina.blogspot.com/2011/02/cinta.html

Cik NuRuN said...

http://diarysidara.blogspot.com/2011/02/jom-join-kempen-kami-tak-sambut.html

fadwa said...

salam..
dah join!!
share skali kat FB..
http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/02/kempenkami-tak-sambut-hari-valentine.html

pelangi hafyza said...

Assalamualaikum..
saya pon join kempen ni..
jom sayangi RASULULLAH..

http://ceriterahafizah.blogspot.com/2011/02/jom-joinkempen-sayangi-rasulullah-saw.html

sarah_lpu said...

salam
join jugak

http://sarahlpu.blogspot.com/2011/02/jom-join-kempen.html

miszATIN said...

sudah berkongsi~

http://dummychic.blogspot.com/2011/02/kempen-valentine-day.html

iemah said...

http://mutiarahati88.blogspot.com/2011/02/saya-sayang.html

Muslimah Optimis said...

assalamualaikum..lama rasanya tak menjenguk ke blog saudara hakim...

MO pn mahu berkempen

http://ukhwah-dhearty.blogspot.com/2011/02/kempen-kami-tak-sambut-hari-valentine.html

tq

Anonymous said...

sy nk tolong kempen di FB saja. thanks share

http://www.facebook.com/profile.php?id=100000111777291
[junainah jahaya]

chekna @ mama ziyad said...

salam

join jugak..
http://norazlina79.blogspot.com/2011/02/mari-berkempen.html

qila~ said...

http://kunciitusabar.blogspot.com/2011/02/campaign-no-valentine-loves-rasulullah.html

alhamdulillah sempat :)

laoshi' asraf isa said...

sedikit informasi, jom kempen chaiyok!!!

http://cetusanmuhasabahku.blogspot.com/2011/02/jeratcinta.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...