Monday, May 9, 2011

::saya blogger muslim/muslimah,saya jaga aurat dan akhlak saya::

Assalamualaikum~

Syukur alhamdulillah.Kita sudah bekenalan dengan beberapa orang blogger muslimah.Mereka memang hebat dan berani.InsyaAllah, saya akan buat aktiviti sebegini lagi.Orang kata,tak kenal maka tak cinta.Bila dah kenal,rapatkanlah ukhuwah.InsyaAllah, hubungan yang terbina kerana Allah akan sentiasa terjaga dari segala jenis gangguan.Amin.

Baiklah.Kali ni saya ada tugasan untuk semua blogger muslim dan muslimah.Ianya nampak mudah dan kecik je.Tapi manfaatnya sangat bernilai.Bagi mereka yang ada masa jom join!

Cara-caranya.
1.Copy paste banner diatas dan letak di entry anda.(tajuk seperti tajuk entry saya)
2.Letak link anda di ruangan komen ini.
3.Tag 2 orang rakan anda.

p/s:sangat mudah kan.Tapi percayalah,kesannya sangat mendalam..=)
www.tips-fb.com

42 comments:

Diba said...

Sudah sebarkan..

http://tintaberkata.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

wah,,bagusnye ade segmen mcm ni ;)

ape slhnye sy join kan ;)

jehanfrhin said...

dah join :)
http://jayhunt89.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

sakinah siddiq said...

http://setenangsakinah.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

♥NuR SyAFiQah♥ said...

http://www.syafiqah.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

sy join ;)

dy Rahman said...

as salam.. salam taaruf..
SALAM PERJUANGAN !..
Semoga dipermudah niat yang baik ini.. insyaALLAh..

http://dady-rahman.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

froGreen said...

mengikut sekali lagi

http://akudye.blogspot.com/2011/05/aurat-ditutup-akhlak-terjaga.html

nunazs said...

aktiviti baik. apa salahnya join kan? :)

http://nunazsstories.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah-saya-jaga-aurat.html

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

JOIN

NORHIDAYAH said...

insyaAllah join mlm ni... (^_^)

Syasya Acing Mitchy said...

Syasya join ;)

http://aishiterusyasyacing.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

misZiSya said...

join lagi! =)

http://caturanhidupinsan.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

azwa said...

once again , DONE ! (:

http://azwaonly.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah-saya-jaga-aurat.html

Nurul Afifah said...

BERJAYA JOIN LAGI.!

http://afifahaddnan.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

UNA budak BAEQ said...

join jugak :)

http://saiapanic.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

Nurfazlina Kamarudin said...

done :)
http://farzleena.blogspot.com/

pelangi hafyza said...

assalamualaikum..
fyza join lagi...

http://ceriterahafizah.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

Srikandi Bonda said...

http://diarihatimuslimah.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

waRDah a.k.a QiQi said...

eleven thumbs up!!!!! :)

mira said...

Assalamualaikum, boleh join lagi ke?

al_hakim said...

kak wardah:hukhuk..masyeh..

mira:boleh..=)

NuMeeQah said...

alhamdulillah...~ :)

http://numeeqah.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

mira said...

Dah join, terima kasih ya :)

>>http://mylifemira.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah-saya-jaga-aurat.html

Kisah Sufi said...

salam..
me join too..
http://kisah-sufi.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimah-saya-jaga-aurat.html

amal said...

http://applehijaulife.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

Aida Farzana Nana said...

Assalamualaikum,
nana nak join
http://nanafidenaz.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

LIVESTRONG said...

Assalamualaikum wbt,
sy join juga:)

http://rainlivestrong.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

da-U said...

Assalamualaikum..

Saya pun dah join..

http://meandbloggie.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimah-saya-jaga.html

lavenderlover said...

wanna join too!
GREAT job!
my link-http://nadiaalong.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

=)

cik nurussalwa said...

http://pendambarahmat.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

=)

nabila azmi said...

follow kamu...n join this cute kempen..=)


http://nabilaazmi.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

pUtEri sHafiEza said...

alhamdulillah..
baru selesai.. =)

http://puterishafieza.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

sakinah siddiq said...

tak sempat buat entry baharu. entry ni boleh tak?? kalau boleh, akan diedit..
http://setenangsakinah.blogspot.com/2011/05/dia-ada-isteri-tak.html

auramurni said...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah diberi kekuatan utk JOIN!! Syukran,, =)

http://aurahatimurni.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

auramurni said...

Assalamualaikum..
Alhamdulillah diberi kekuatan utk JOIN!! Syukran,, =)

http://aurahatimurni.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

Ummu Abiha said...

Bismillah..

Assalamualaikum.. kempen yg bagus. insyaAllah.

http://amirasoy.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html

Ummu Abiha said...

http://amirasoy.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimmuslimahsaya-jaga.html#comments

azah_rohaizah said...

salam ukhuwah..
demi kebaikan, apa salah nya sertai

www.azahrohaizah.blogspot.com

Ummu Abiha said...

http://atieyika.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslim-muslimah-saya-jaga.html

FieyRa ~I-Me-MyL!fe~ said...

Salam ziarah..^^
blog saya..
http://mylifefieyra.blogspot.com/
blog saya mgkin tdk mnepati..tp saya akan sntiasa mcuba...

hairul nabahah said...

http://hairuna89.blogspot.com/2011/05/saya-blogger-muslimahsaya-jaga-aurat.html

:)

Anonymous said...

belajar banyak

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...