Monday, February 21, 2011

::segmen-siapa yang paling kreatif::

Kali ni saya nak anjurkan satu segmen.Nak join?mudah aje.


1.Buat satu entry tentang segmen ini
2.Copy dan paste header Pilihan Hati pada entry anda
3.Sertakan dan lengkapkan ayat ini : Saya berblogging kerana....(patah perkataan tiada limit)
4.Letakkan link anda di ruangan komen saya
5.Ayat atau slogan yang paling kreatif dan menarik akan di review di Pilihan Hati (jumlah follower atau kecantikan sesebuah blog tidak mempengaruhi keputusan hakim iaitu saya..hukhuk)
6.Tarikh tamat segmen ini ialah pada 21.2.2011 
www.tips-fb.com

34 comments:

Bella Bell said...

saya boleh masuk ke??yeayy...nk buat entry jap..jap lagi saya post link..semangat ni ^__^

Cik SHiNJU said...

Wah...menarik nih..

NadiRah said...

nad dh join!!!

http://dirahpunyerblog.blogspot.com/2011/02/siapa-paling-kreatif.html

.::: Princess MOMOY :::. said...

dear nak tanya
ni buat entry pomot segmen ni atau kreatif kat saya suka berblogging tu?

100 Kerja Kosong Sepanjang Tahun 2011"
Korang pernah main game ni?"

al_hakim said...

bella bell:sila2..=)

shinju:try dulu baru tau menarik atau tak..huu

nad:gud!

princees momoy:just buat entry pasal segmen ni n then buat ayat..

my shaizhar blog contest said...

saya turut memberi sokongan

http://pilhanhati.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

Bella Bell said...

da join da..hehee

http://mariatunnabila.blogspot.com/2011/02/segmensiapa-yang-paling-kreatif.html

time kaseh sbb sudi buat segmen ni...^__^

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/02/assalamualaikum-dan-selamat-sejahtera.html

join

syaza nazura. said...

Assalamualaikum;)

http://syazanazura.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

Sorry atas penggunaan 'aku' ya, :) Dan maaf sebab panjang gila berjela, tak kreatif pun, hee :D

syaza nazura. said...

Hehe, sorry eh panjang sangat, :D Tak reti nak buat kreatif2 ni :D

Sunah Mohammad said...

salam hakim..saya nak jadi juri bersama jek... :D

al_hakim said...

syaza:its ok..=)

sunah:haha..jom2..=)

DiaUmaiNiNaz said...

nak join sblm tarikh 21/hb...nampak kt blog Nanad ..tunggu ! insyaAllah.

al_hakim said...

ok nanad..buat kreatif2 k..=)

KHAIRUNNIESA said...

dah wat!ehe....Alhamdulillah baru dpt post..

http://niesa-lovecrew.blogspot.com/2011/02/siapa-paling-kreatif.html

alyaamin said...

http://www.ceritahatialyaamin.blogspot.com

..arcmabaharin.. said...

eh tuan hakim,sy baru pasan sy t'hntr link nie kat post bwh.
sry yek.
http://akudanchenta.blogspot.com/2011/02/siapa-paling-kreatif.html

Gimi said...

terima kasih untuk tutorial...

http://hijauhazel.blogspot.com/2011/02/first-time-ni.html

an_Nur said...

alaa. tak perasan kena tulis tajuk camtu. huhu. tapi dah tukar dah. =P

ni haa..... http://annurgayaukm.blogspot.com/2011/02/segmen-pilihan-hati-erkcamni-eh-kena.html

NUR AMALIANA said...

sy join...
http://amalianaothman.blogspot.com/2011/02/siapa-yang-paling-kreatif.html

farhaniza azman said...

hantar ni....

http://holylightfarhaniza.blogspot.com/2011/02/segmen-pilihan-hati.html

UkhTi_ ATiRaH said...

saya juga nak join..

http://atirahhanani.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-paling-kreatif.html

manna_salwa said...

hampirpengsan nk buat ni.. huhuk~

http://pendambarahmat.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-paling-kreatif.html

nazrul ashraff said...

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-paling-kreatif.html

siap..haha

amny.. said...

eh..
bley join lgi kan3x??

heeeeeeee~~

al_hakim said...

boleh amny..=)

diyana said...

join jugak!! join jugak!! :)

http://diyanadena.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

Farhana Sahri said...

http://farhanasahri.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

lyn_linna said...

saya budak baru berblog..saja2 nak try..
hehe :)

http://beloglynlinna.blogspot.com/2011/02/segmen-pilihan-hati.html

mRam said...

http://minathobikoleksi.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

ni dah join.. (:

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

TQ

qaleesya said...

http://babaesya.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

join

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/segmen-siapa-yang-paling-kreatif.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...