Wednesday, March 16, 2011

::Segmen:Apa kata kamu tentang cinta::

Pernah bercinta?Mahu bercinta?huu..jom join segmen ni..


1.Buat satu entry tentang apa itu cinta.(tak de limit)
2.Letak banner ni di atas entry anda
3.Letak link entry yang dah dibuat di ruangan komen ini
4.Tag 2 orang rakan anda
5.Tarikh akhir 16.3.2011(cepat!)
6.Entry yang menarik akan di review.

p/s:saje nak tengok pendapat rakan sume tentang cinta..semoga berjaya~ =) www.tips-fb.com

91 comments:

cik nurussalwa said...

cinta itu boelh diumpamakan bagai makan sambal belacan, walau pedas hingga mengalir air mata, masih mahu dimakan jua..

:)

neway, all the best dgn segman ni..
menarik2..

laskar rainbow said...

cinta..satu perasaan yg susah digambarkn dengan kata-kata... sesuatu perasaan yg murni lg ikhlas.. yg bukannya perlu dipinta utk disayangi..tp perasaan itu timbul dengan sendirinya..;)

namun cinta itu tak semestinya kita akan sentiasa dengan senyuman..kdg2 kita akan hadapi dengan tangisan...

al_hakim said...

buat la entry..=) nak tengok sejauh dan sehebat mana pendapat anda tentang cinta..=)

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

mcm menarik je..insyaallah! hehe

KHAIRUNNIESA said...

pasal cinta??adoi..surender la..haha...malas nk fikir psal cinta2 ni..ku berserah pd cinta yg Esa je la..apa2 pn gudluck utk segmen ni.. =)

Cik Leen said...

erkk..kalo dah ade entry pasal cinta sebelum neh.. mcmana? hik

al_hakim said...

fatimah:jom2..huu

niesa:hehe..ye la..masyeh..

cik leen:buat lagik..hehe

Cik Leen said...

assalamualaikum pilihan hati... neh jek yg termampu nak bagi. hihi

http://leenismail.blogspot.com/2011/03/assalamualaikum-cik-leen-bw.html

sowie, lupa nak taruh tajuk, dah publish dulu entry nye. ;) harap2 bole la ek. ;)

teha_sheweet said...

teha dah join segmen ni.. ni link nya untuk terus ke teha punya kata tentang cinta..

http://worldteha.blogspot.com/2011/03/apa-kata-cinta.html

Miss Ran said...

http://gula-gulapelangi.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

JOIN

EDlinaaJohari said...

nak join! :)

EDlinaaJohari said...

dah dah, sila lalala baca :)


http://sipenipo.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Sunah Mohammad said...

bagus, bagus..saya sokong miss ran! sebab de nama saya...:p

Sunah Mohammad said...

okie hakim...

http://www.sunahsukasakura.com/2011/03/segmen-hakim-apa-kata-kamu-tentang.html

Farhan Muhammad said...

Silalah baca. Aku sertai setelah di'tag' rakan blogger.

http://kebosanankehidupan.blogspot.com/2011/03/segmen-hakim-apa-kata-kamu-tentang.html

Nur Farah Hani said...

wow menarik.. ehehehe.. t fara join.. thanks jemput ..;p

Syazwani Jalal said...

malu la.. hehehe, e2 bkn contest tp tetap mnarik

huhuhu

tgk la karya sya x sbrapa nih
http://wanierocket.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html

wany said...

err ?? ape itu cinta ek. tak tahu la. hehe

entry ragam bercinta adalah. ^^

Miss Dill said...

http://akudantv.blogspot.com/2011/03/contest-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html


:)


Miss Dill^^

Nur Farah Hani said...

http://nurfaraain.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

da join.. hadiah.. :P

liyana mohamad said...

nak wat entry pasal ni jgk...tp kalo bercakap pasal ni karang, pjgnya jd terlebih karang...

hehheehe...
ye lh, cinta tu kan terlalu universal...semua aspek boleh dimasukkan tg cinta ni..

kan..?

faralovexx said...

hi...fara pown da join..tapi xde laa bgus sgt pendapt fara...
xde pengalaman sgt nk ckp sal cinta...tp sdkit sbyk bley jgak nak share ngn korang kan..hehehe

http://faralovexx-akudandiriku.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html

Fizalinolie said...

saya akan join, InsyaAllah :)

eVariena♥ said...

dh pnah buat gak..
kalo copy yg dlu sket2 ok je kn,,?

hani_juni0r said...

cm best jer nk j0in..tp xde hadiah mls la..haha

SyiRa SyaH!Ra said...
This comment has been removed by the author.
SyiRa SyaH!Ra said...

nie link syira...
http://syahiraglew85.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html
hup sdi bce ek...

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh klu sis buat..kalah anak2 muda remaja nnt..hihi

wanney said...

nk join jugak~ =D
ish.. kena bagi bole post lu nih. tenet kat sini cm apa jek. huhuhu..

amny.. said...

nak try tapi takot...heheheheh =D

eVariena♥ said...

dh join..

http://shiera2128.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html

cemomoi said...

ohhh cintamu cam taik kucing walau dikambus dalam2 tetap berbau juga

Scarlett O'Hara said...

Cinta adalah airmata.Sob!Sob!Sob!

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

ezanoor said...

Assalam..

Cinta tu anugerah Allah...

Saya dah join... lawatlah ye
http://ezanoor.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-itu-cinta.html

Siti Nur Fatimah binti Mohamad Ali said...

http://sweetlips-fatimahali.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

maaf, ciktim tak tag..

sha said...

wah, nicenya segmen ni.. Nak join tapi mcam tak sempat jer.. pape pun buat draf dulu.. hihi

wana_wani said...

http://wanawanie.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

dah join...k

cinta oh cintaa

wana_wani said...

http://wanawanie.blogspot.com/search/label/Segmen
dah join k

eyqasara said...

Assalamualaikum... eyqa joij tau al Hakim... :)

http://eyqasara-marie.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Lieya said...

Salam..dah join dah..tapi sempoi je..:)

http://lieyacute.blogspot.com/2011/03/apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

azie ismail said...

dah join...maii tengok pendapat azie....cepat2x

http://rantingkayu89.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Zanna Orked said...

Salam, saya join.

http://zanasukahidup.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Novelgurl said...

Salam

Adeh ! he3

http://reality2fantasy.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

yaya said...

yaya sudah meng join !! hehe

http://yayavanderwoodsen.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

My MiRa said...

hehehhehehe nak join tapi...
tak nak lah ckp sal cinta2 lagi..hi3 anti2..trauma nih....good luck pada yang join ok..^_*

♥ AMOYELLA said...

AMOY join!!!

http://amoyella.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html

>.<

MuchuNadh said...

cinta sama skali dusta...
banyak mendatangkan derita daripada bahagia....

wan farah said...

alahai...xpandai lar bab cintan cintun nie..heee

mynameismy said...

wah ade segmen. kalau ade mase nk join! skrg kena blk dr kerja dlu hehe

apepun sy follow kamu dulu oke!^_^

p/s: knape ucap terima kasih kat chat box shaye tadi? hurm...

wanie said...

dah siap entri pasal cinta. :)

http://bintangbintangberkedipan.blogspot.com/2011/03/apa-kata-saya-tentang-cinta.html

wanie said...

http://bintangbintangberkedipan.blogspot.com/2011/03/apa-kata-saya-tentang-cinta.html

me suya said...

Assalamualaikum
Suya dah join dah segmen ni.
pendapat suya tentang cinta.. Review dan komenlah yer.. Tak terpilih pun tak apa, sekadar berkongsi rasa..jemputlah..

http://heremybeautifulworld.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

sunflower n cinderella moden.. said...
This comment has been removed by the author.
me suya said...

terima kasih dtg men-review. harap2 sesuai dengan tema^^

put3 ct said...

nak join... hihi 1st tym join aktvt yang orang lain buat.. saya budak br belajar.. kalo salah tulun tunjukkan ya.. huhu

http://nitieput3.blogspot.com/2011/03/apa-kata-cinta.html

put3 ct said...

http://nitieput3.blogspot.com/2011/03/apa-kata-cinta.html

sunflower n cinderella moden.. said...

alhamdulilah..dah join..huhu..

http://umealong.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

AiTotYati said...

salam,

Ai join


http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

cik blogger said...

cikblogger join!

http://teanyh.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

AiTotYati said...

salam, Ai join ye

http://bestari206yati.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

N Athirah said...

join:

http://nathirah.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

::contengan hati::)) said...

segmen cinta,,,
nak join tapi kena perah otak dulu hehehe

::contengan hati::)) said...

hye incik yart join ;))

http://lukisanhatihayati.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

nanty bace jangan sampai nanges2 pulak tau ahhahaha

garfield88_aini said...

nak join gak...

http://garfield88aini.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

garfield88_aini said...

http://garfield88aini.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

AiTotYati said...

salam,

tq sudi singgah.

yaaa enJekjek tu adalah singkatan bagi encik Jek.

nama panggilan suami dlm blog
:D

Fizalinolie said...

Saya nak join jugak... Hehehe :)

http://fizalinolie-buahhatiku.blogspot.com/2011/03/apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Fizalinolie said...

Thanks Al-hakim singgah ke blog saya... :)

Kamsiah said...

salam
biasanya org yg tgh mabuk cinta ja mapu menghasilkn ayat2 cinta yg hebat...:)
cuba bila dah putus...dah benci...hehe

nur said...

http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/03/tak-pernah-bercinta-makna-cinta.html

hanieqha tag ni..

Jemput join GIVEAWAY : last day @ ALL IN ONE

Za Nans said...

join jugak arr

http://nans-tera.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

Mutiara Bernilai said...

salam..

mutiara join neh :)

http://mutiarabernilai2.blogspot.com/2011/03/segmen-hakim-apa-kata-kamu-tentang.html

cik sakdi said...

ok dah membebel pasal cinta dah. haha

http://sakdiasmari.blogspot.com/2011/03/segment-ape-kata-cinta.html

Kakzakie said...

ikhlas dari kakak: -

http://zakiepurvit.blgspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

sekamar rindu said...

salam....


saya join....

segmen ini,.

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

sekamar rindu said...

join...

http://sekamarrindu2009.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

CintaZulaikha said...

nak join jugak...jgn gelak yer. tak pandai pon nak luahkan kata cinta..

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

CintaZulaikha said...

uit silap, ni baru betoi...hihi. selamat membaca..

http://cintazulaikha-ummi.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

Eyrique Ettiqaz. said...

http://cerita-al-kapoune.blogspot.com/2011/03/segmenapa-kata-kamu-tentang-cinta.html

saya join.

Puan Kutu said...

sy join pd saat2 akhir..:)

http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

tq..

Puan Kutu said...

lupa plak dh komen ke tak td..skali lg.hehe..

http://noormurniothman.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

tq yer..sy join last minit...:)

Mais said...

mak aiiii,,,,,
tarikh dah nk tamat laa,,,
ish,,,sempat ker nk join....dah lade meeting nie,,
ok2,,akn dipertimbangkan,,
hehehe

Farhan Zulhusmi said...

menarik nie...
tapi xsempat...ala......cmne....xde rezeki...xpelah..laen kali......

chii said...

last cll dr chii :p

http://chikum4risa.com/?p=692

Hanny Esandra said...

assalamualaikum,

Saya join segmen ni..

http://hannyesandra.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-cinta.html

shidot said...

http://belogcikshidot.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html


last minute join.. :)

puteri said...

puteri nak join!
(di saat2 akhir, baru jumpa contest)
harap2 masih diterima

http://puteri88.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta.html

Mais said...

last minit join.....

tapi nasib baik lah tuan punya blog nie jwp soklan kita.,,tq,,,

http://maizindehouse.blogspot.com/2011/03/segmen-apa-kata-kamu-tentang-cinta.html

done... =)

Cikli said...

Assalamualaikum tuan,

ambo pun nak join setelah ditag oleh kawan ambo yang gatal tangan.

http://garamsicho.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta-cinta-itu-bodoh.html

Norul Azwa Bt. Hassan said...

Assalamualaikum

Join jugak laa yer... walaupun last minute kena tag.

http://norulazwa.blogspot.com/2011/03/cinta-itu-terlalu-subjektif.html

mr vampire said...

http://twins-detwin93.blogspot.com/2011/03/apa-itu-cinta-pendapat-dari-seorang.html

siap..heee

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...