Thursday, December 30, 2010

::cerita kita::


(click sini sebelum bace)

awak..
sebelum awak pergi, saya nak awak tau..
saya sayang awak sangat-sangat..
awak kene ingat semua cerita kita tau awak...


awak..
awak ingat tak saat-saat kite mula kenal dulu?
awak pemalu orangnye kan..
saya pemalu tak awak?


awak..
awak ingat lagi tak macam mane kita rapat antara satu sama lain?
nak jumpe tak berani..
encik FB la yang menghubungkan kita..
betul kan awak?


awak..
awak cantik orangnya..
tapi saya tak paham..
kenapa la awak sudi terima saya..
betul ke awak, yang cinta tak mengenal rupa?


awak..
awak jage diri kat sana tau..
saya akan cube hidup berdikari walaupun saya tak boleh hidup tanpa awak..
ingat tu awak..
jarak bukan masalah bagi kita kan?


awak..
saya janji yang saya kat sini akan sentiasa ingat awak..
saya akan belajar sungguh-sungguh untuk masa depan kita..
semoga Allah memberkati hubungan kita..


awak..
saya jugak nak minta maaf sebab selalu buat awak sedih..
saya janji..
awak balik nanti saya tak akan buat awak sedih lagi..
kita happy-happy je k awak..


awak..
sekian saje dari saya..
saya akan setia menunggu awak disini..
semoga Allah menyatukan kita..


sekian~

www.tips-fb.com

28 comments:

Fiqah Alias said...

waahh..hakim...insyaallah..cinta sejati akan disatukan..yang penting..cintai seseorang tu atas landasan Islam..=)

Queen F said...

tiba2 aku rasa nak fall in love.. ish3.. >.<

miss husna said...

so sweet laa...

Imeldot said...

sedihnya rase..
i can feel it.. T.T

mimie said...

sweetnyer~ ^_____^

iEk@ said...

knp anda makin jiwang sekarang..confirm si dia terharu nti..

CIK CIRA said...

sedih plak...huhu

meaw said...

sedihnya awak . sapa eh dia ?

tulips etu chinta.. said...

sdehh meyh!
mau ngis aq..

manna_salwa said...

aih~ tatau nk kate ape..

:)

terharu sgt..

neway, do take care..
tQ bangat.

MiZi said...

sedihhhnyaaaaaaaaaa....

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/mizi-nak-jumpa-dia.html

Jejaka Terhangat said...

wahh..nice entri..sweet dan ada unsur2 terharu di situ..menitis air mata sebentar. hehe..

Jejaka Terhangat: Oh Blog Sembang Kosong, Hentikanlah Plagiat Anda Tu..

~WaNniE~ said...

So sweet

DiNaZ said...

ep! x mo..x mo..x mo..!
senyum la ckit! :)

masshie mastura said...

girl zmn skrg nie laen taw.
klu dye xnk tu xnkla.
i think u better cari yg laen eh :)
myb there someone better for u ke...

Miss Yaty said...

terharunye.. isk.

Anis izyan Abd Rahman said...

touching!!
sedeyh~

MiZi said...

mizi nak ajak baca kisah sedih mizi

http://contengcorner.blogspot.com/2010/12/sedih-yang-aku-redha.html

[ apexogamy ] said...

ouh,si dia nak pegi overseas ae..
yg penting doa dan setia..

ayulunera said...

layan syahdu di hari jumaat...sobs..

ayu sleeping in da house said...

sooo sweeet:)

feeling pulok..hehe

Halia Kentang @ Annpaan said...

swit nyerrr

||aLeaSaRa|| said...

amboi feeling je ni.he3...hrp bertemu jodoh yg sesuai dan smga hidup uols diberkati Allah amin

Anonymous said...

ni mesti byk terpengaruh ngn blog zack zukhairi ni. hehe.

nice blog though! tamao sedih2 okay.
ade jodoh insyaALLAH tak kemana. chill. :)

Scya LollitA said...

huwaaa, tacink jap .
tbe2 ase x saba nak kawen keh99

cik nurussalwa said...

a year n a half..
:')
tak pernah senang kan?
maaf banyak..
tc always k?

*susahnye nak cari entri lama kat blog ni~

:)
ily n imy.

p/s : tq for everything.
:)

dessy RH said...

Kisah ni sama macam kisah cinta saya dengan bf saya dulu..
Saya di indon..bf saya di KL... :'(

Tapi..kita sudah break off :'(

dessy RH said...

Cerita ni macam cerita I dengan bf I dulu...

Tapi sayang nya kita sudah break off...kerna I di indo dan dia di KL...:'(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...