Thursday, December 1, 2011

Guwa pelik dengan manusia pelik

1.Guwa pelik bila ada manusia yang masa single duk buat ayat-ayat pasrah sebab nak orang amek berat.Tapi bila dah ada pasangan,sibuk-sibuk pulak kata single is better.


2.Guwa pelik bila ada manusia yang ada otak tapi fikiran macam tak de otak je.Makan otak-otak banyak ape?


3.Guwa pelik bila orang perempuan kata yang depa memang tak paham orang lelaki.Orang lelaki pulak kata depa tak paham orang perempuan.Tapi kawen jugak akhirnya.Ni yang guwa tak paham ni!


4.Guwa pelik bila ada manusia yang dah kaya,tapi tak pernah rasa cukup dengan apa yang ada.


5.Guwa pelik bila ada blogger yang bila tak de BE duk bising kata Nuffnag kedekut la ape la.Tapi bila dah ade BE tak pulak berupdate entry.Oh,guwa pelik jugak rupenya..haha


6.Guwa pelik bila ada manusia pandai berfalsafah mengenai cinta,tapi tak pulak bercinta.


7.Guwa pelik bila ada manusia yang hot tapi kata tak hot.Mungkin sebab dia pun tau api neraka lagi hot kot.


8.Guwa pelik bila guwa update korang tak bace,tapi bila guwa tak update korang kata rindu guwa pulak.Eh,rindu guwa update..




p/s:guwa pun pelik jugak rupenye..=P www.tips-fb.com

28 comments:

Syafiq Ahadin said...

aku rindu kau!!! punya blog....

aien hermionie said...

saya pelik kenapa ramai sangat follower blog nie.. sbb sy sangat lar jelez paa tuan blog nie..

k.h.a.l.i.l.a said...

hahaa... pelik pelik pelik. setiap org ade kepelikan tersendiri.

cik najihah said...

yg no 6 tu terase sikit kot hahaha
yg last sekali x bleh bla haha

AmirahSM said...

pelik kenape sentaap bace blog budak neh..HAHA!

Iffah Afeefah said...

mnusia mmg pelik

n manusia takkan puas dgn ape y dia ade

Yasmin ♥ said...

Rupenye ade jugak org yg same PELIKK ngan saya =/

Hanis Nizam said...

Iye2 , memang rindu ni . Hihi

adiba ramli said...

yg first betol la.
yg last lagi betul. HHA :P

CekbOlat-bOlat said...

cekbolat pelik yg no 3.. haha..

FarahNazurah said...

fara pun pelik kenapa tetiba rajin nak baca entri nie. tett! :D

Kiera Qaira said...

hadoi bnyk sgt word pelik..
pelik2 n penin2 dah @_@
huhuh

Tasha said...

tak pelik ah,haha

FarhanahAdzlan said...

sebab itu memang selalu terjadi pada manusia~

Nuraini An-Nisa' said...

Saya pun pelik coz saya suka layan blog nie...bukan sal tuan blog tapi sal kata2nya membuatkan saya berfikir... tq... huhu =)

kusyi said...

pelik itu normal. yg nombor 6 tu cam best jeh. haha! XD

umie naziera said...

aku number 6..kah6
sentap weyh~~

CintaZulaikha said...

nak ikotkan sumer pon pelik..huhu

Adylia Qarissa said...

pelik kenapa buat entry macam nie huwawawaaaa ;p

Thania said...

itu lah manusia sebenarnya...semua nya x cukup... senang cerita....
x bersyukur apa yang kita ada.. huhu...
apa orang nak semua kita nak kan.... termasuk lah thania.. hahaha...
pelik is benar..

nurmujahidah said...

contest best,, harap lu sudi join,, hahaha,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2011/11/contest-my-top-referral-by-amira-studio.html

nurkaloi said...

hahaha
semua manusia pelik sbnarnye
diri sndiri pn blum tntu bleh fhm perasaan sndri kann

mikeyvio said...

haha...bkn xnk b'cnta. cma tkut sia2 ati n prasaan je. huhu..once t'kna, ssah nk cya da.

Lea Isnawi said...

nasib baik aku NORMAL

keh keh keh

Sunah Sakura said...

gua pelik ang mengada sangat dalam entri ni..ops~ :p

Mirra Miya said...

hhahaha. kan kan kan. aku pun pelik ~

::contengan hati::)) said...

manusia memang macam2 ragam nye kan haha

eintanliana said...

haha...entry ni wat ak tersenyum..haha

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...