Monday, August 1, 2011

::SEGMEN-andai ini ramadhan terakhirku::

segmen gabungan tiga blogger...


SYARAT:
1.  buat satu entri tentang perancangan anda untuk mengisi Ramadhan yang akan datang ini andai ia adalah RAMADHAN terakhir anda. sertakan juga bersama perubahan yang ingin anda capai di penghujung bulan Ramadhan sebagai penutup entri anda.
(format bebas)

2. publish dan letakkan link entry anda di ruangan komen entry ini.

3. Segmen ini bermula dari malam ini, iaitu 22 Julai 2011 bersamaan dengan 20 Sya’ban 1432H sehingga 1 Ogos 2011 bersamaan dengan 1 Ramadhan 1432H.

Diharap setiap perancangan dalam entri anda akan dapat dilaksanakan dalam Ramadhan yang mendatang juga memberi manfaat kepada pembaca-pembaca yang lain.
Insya Allah.

pada penutup segmen ini, setiap link dari blog yang membuat penyertaan akan diterbitkan di ketiga-tiga blog penganjur iaitu PILIHAN HATI, WARDAH HUMAIRA, dan juga di THE GARDEN OF LOVE.

Manakala, entri terbaik, akan dipublishkan di ketiga-tiga blog penganjur..

bersegmen sambil muhasabah diri.

join yuk!

~~~

tq.
www.tips-fb.com

17 comments:

pelangi hafyza said...

macam menarik je..=)

syaza nazura. said...

Nak join. Tapi. Nazu guna blog yang lagi satu tu lah. ^^

Scarlett O'Hara said...

Datang dengan harapan...

http://scarlettj1.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

syaza nazura. said...

http://hibernation-mood.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadan-terakhirku.html

Okay, dah join. ^^ Ni blog nazu yang lagi satu lah :DD

Mia Liana said...

menariknya...

pelangi hafyza said...

fyza dah join...

http://ceriterahafizah.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html


tak dapat bayang andai ini Ramadhan terakhir...huhu

✿ cik pieQa ✿ said...

tajuk yang menarik. membuatkan saya bermuhasabah diri seketika.

http://garethis-inkayz.blogspot.com/2011/07/andai-ini-ramadhan-terakhirku_23.html

cik aja said...

saye join! :))

http://insideaja.blogspot.com/2011/07/andai-ini-ramadhan-terakhir-ku.html

nur zalfa afra said...

http://permintaanhatiq.blogspot.com/2011/07/andai-ini-ramadhan-terakhir-ku.html

insyaallah

Norsa'adah Ahmad said...

dah join

http://mindasegarku.blogspot.com/2011/07/andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

semoga cita-cita Ramadhan tercapai. Ramadhan Al-Mubarak

abu zarim said...

kim,,,sume muslimat je ni,,,hihi,,,
pape pon,,mmg menarik post ni,,,

selamat mnyambut ramadhan Al mubarak,,:),,,

salam perantau,,,:)

Dalila Diela said...

join yaaa..

http://chantekdia.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

PeRmAtA bIrU said...

http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/jom-join-k.html


saya join.... :)semoga segmen nih sentiasa meningatkan saya tentang pengisian di bulan ramadhan nanti..:)

~sHaR!Na~ said...

sha joined :)

http://opzzpinky.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

Santri T.P.I.N.I said...

salam ramadhan bro...

'Ainun Qalbi said...

dah join segment..
http://ainunqalbi.blogspot.com/2011/07/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

Liyana Aziz said...

last day... join!

http://liyanaziz.blogspot.com/2011/08/segmen-andai-ini-ramadhan-terakhirku.html

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...