Saturday, June 11, 2011

::mari berkenalan 'hayya taaruf'::

Assalamualaikum..


Ramai yang menyertai segmen saya blogger muslim vs saya blogger muslimah.Rasa rugi pula jika tak berkenalan dengan blogger muslim dan muslimah ni.Orang kata,tak kenal maka tak cinta.Bila dah kenal baru mula cinta berputik.Tapi percayalah,cinta pada Nya cinta hakiki.Fuuuhh..Mane tau dapat jodoh kat sini.Untung-untung blogger muslim,tak pun blogger muslimah.Senang hati..hehe


Jadi,mari berkenalan dengan blogger muslim dan blogger muslimah ini.Hayya taaruf!


caranya:

1.Hasilkan satu entry mengenai mari berkenalan'hayya taaruf'.Letak banner di atas pada entry anda.
2.Tulis apa sahaja mengenai diri anda.
3.Di bawah sekali,letak link entry saya blogger muslim atau blogger muslimah sebagai bukti anda menyertai segmen sebelum ini.Bagi mereka yang baru nak join.Click sini.
4.Letak link entry yang anda hasilkan di ruangan komen ini.
5.Jangan lupa, tulis sekali sejak bila anda mula berbloging dan harapan anda dalam dunia blog ini.
6.Hingga jam 8 malam esok ye.

Itu saja.Sekian,salam perkenalan dari pilihan hati.
www.tips-fb.com

4 comments:

nur kesayanganku said...

wahhh, org first ea..hihi

k, satrt bloggong oktober2010, dlu xd la aktve cm ni, bru nk brjinak2 :)
n harapannya, arap jeh gunekn teknologi ni sbg salah satu medan penyebarn utk kebaikan semua pihak :)

orait, this s mine;
http://hanacooper.blogspot.com/2011/06/mari-berkenalan-hayya-taaruf.html

♥ ieLa NaBieLa ♥ said...

da join...ni sye nye link:
http://ielaynna.blogspot.com/2011/06/mari-berkenalan-hayya-taaruf.html

actually belog da staun lebey wujud tapi baru taun ni rajen nk update...dulu buzy ngan saimen...hehe...
harapan dalam dunia belog ni??hmmm ape ek...
harap2 dpt gunakan belog n technology yg makin canggih ni ke jalan yang betol..insyaALLAH... ^^,

FieyRa ~I-Me-MyL!fe~ said...

http://mylifefieyra.blogspot.com/
^^ biasa2 ja..

~HanAlia said...

haihh...gmbar 2...heheh

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...