Saturday, December 25, 2010

::mari berkenalan::

Assalamualaikum....
orang dulu-dulu kate tak kenal maka tak cinta..betul ke ni?ade logiknye jugakkan..tp ade je pasangan yang tak kenal..setakat dengar cerita saje sudah jatuh cinta..pandang kali pertama sudah jatuh cinta...apa-apa pun biar kita kenal seseorang itu dulu bawu kite jatuh cinta..org kate nak selamat la kan..kunk dapat sesape ntah bawu tau..saya  juga nak ucapkan terima kasih kepada due rakan  blogger yang sudi tag saya untuk join segmen ni iaitu cik nurussalwa dan cik nina..ade mase dtg la jenguk dan bace entry diorang ye..memang best!




apakah status saya sekarang?
saya single tapi tak boleh kaco..ade sebab la kan..hukhuk..(sape la nak kaco kan)

ceritakan tentang diri anda
saya ni cume manusia biasa..banyak melakukan benda yang bukan-bukan..saya harap saya dapat keampunana dari Allah..saya ni boleh dikatakan die hard fans nasyid ataupun peminat susah-susah mati nasyid(betul ke ni ticher?hukhuk)..ada la sedikit sebanyak pengalaman dalam bidang ni..saya juga merupakan guru pelatih di salah sebuah institut perguruan di Malaysia..yang mane satu?banyak tu!huhu..

ceritakan tentang blog anda
blog saya ni masih banyak kekurangan..saya tak berapa nak pandai menulis sebenarnye..kalo merapu boleh..so saya try ape yang saya mampu..ilmu pun tak jauh mane..saya harap walaupun tersangat la sedikit perkongsian saya ia mampu membantu..sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan..=)

nasihat kepada rakan baru yang nak uat blog
chaiyok!dan jangan jemu..kalo ade mase tu mai la blog saya tau..hehe..

apa keunikkan yang ada pada blog anda
ape yang unik ek?macam tak de je..kalo blog lain banyak la..takpe..t saya carik saya bitau k..hukhuk

sampai bila anda akan menulis blog dan apa impian anda dalam dunia blog
insyaAllah selagi saya ade mase dan diberi peluang untuk menulis,saya akan menulis..impian ea?saya nak jadik seorang blogger yang hebat!berguna pada agama!bangsa dan negara!(semangat tak?)

tag 4 orang kawan
saya tag:
2.papabear(unik nama ni)

p/s:ade ke orang nak kenalan ngan saya ni?hukhuk..sape nak uat segmen ni copy paste banner atas tu n uat soalan yang saya uat tu ye..=)
www.tips-fb.com

10 comments:

manna_salwa said...

die hArd fan = KIPAS susah mati..

huhuk~

single ea? nk kaco jgk~!

Nurul Sharmila said...

thanks coz tag mila.. mila dh da entry nie.. klu nk taw tentang mila, tgk kat entry dlm blog mila lak eyh.. slmt bkenalan.. :)

al_hakim said...

awk:xleh2...hehe

mila:masyeh jugak..=)

Anis izyan Abd Rahman said...

bnyak laa kelebihan
walopon baru kenali blog kamu mggu lepas
tapi sy bnyak terima ilmu ~
tQ

al_hakim said...

hukhuk..betul ke?masyeh cik hanis..=)

Qaseh dalia adelia said...

selamat berkenalan hehe

al_hakim said...

=)

izzat said...

Selamat berkenalan..

makcik fatyn said...

hye jum tgk blogger-JU menyerang blog sy http://missketam.blogspot.com/2010/12/wajib-baca-pro-blogger-ju-maki-hamun.html

papabear said...

baru perasan ada tag ni tapi sorry le bebanyak sbb saya memang tak buat tag... thanks ya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...